Shoppen voor een prikkie

Donderdag 22 april vieren we de Dag van de Aarde: een internationaal moment van bezinning over ons koopgedrag, maar vooral ook over de ecologische impact hiervan. En juist dat laatste moedigde ons aan om in de spiegel te kijken. Een betere wereld bereiken we immers niet alleen met onze duurzame producten. Maar hoe moedigen we elkaar aan om de natuur een handje te helpen? Het antwoord is simpel: met een #prikkie. 

 

Shoppen voor een prikkie

Waarom afval prikken?

Het klinkt misschien gek: een verzorgingsbedrijf dat afval gaat prikken. En toch past het perfect binnen ons doel om niet alleen voor onszelf te zorgen, maar ook voor de wereld om ons heen. Bij Bath & Buds geloven we dat we steeds opnieuw moeten informeren en bewustwording creëren. Er is geen betere manier om dat te doen dan zelf de handen uit de mouwen te steken. Hierdoor ervaren we welke impact ons koopgedrag heeft op de natuur. Veel belangrijker nog is dat we samen een verschil maken. Parken zonder zwerfvuil, stranden zonder plastic en straten zonder lege verpakkingen. Doe je mee? 

Waarom zou ik? 

Een terechte vraag. Natuurlijk wordt je leefomgeving aangenamer als er minder afval ligt. Niet alleen voor jou, maar ook voor elk ander mens of dier. Daarnaast belonen we duurzaam gedrag graag. Iedereen die meedoet, ontvangt een flinke korting op onze producten. Bovendien geven we nog een cadeaupakket ter waarde van 100 euro aan de meest fanatieke prikker. 

Actievoorwaarden

Aan deze actie zijn een aantal voorwaarden verbonden. 

  • De actie loopt van zaterdag 24 april tot en met 1 mei. 
  • Deel je inzet op Instagram met de hashtag #prikkie en tag @bathandbuds in het bericht. 
  • Wij sturen je een persoonlijke code waarmee je 25% korting op je volgende aankoop krijgt. 

Om mee te doen voor het prijzenpakket, vragen we nog een kleine extra inspanning. Maak een foto van je verzamelde afval en het gewicht hiervan. Heb jij het meeste verzameld, dan belonen we je met een mooi pakket van duurzame producten!