Over ons

Wie zijn wij? 

Bath & Buds is een jonge en ambitieuze onderneming, gevestigd in het mooie Zeeland. Het bedrijf wordt geleid door Walter en Joshua. 

Wat doen wij hier? 

Tijdens onze studententijd viel het ons op dat er veel CBD-producten worden aangeboden, maar dat eigenlijk nergens echt duidelijk is waar het vandaan komt, wat het doet en hoe goed de kwaliteit is. Hier wilden wij verandering in brengen met onze no-nonsense aanpak. Door rechtstreeks en persoonlijk contact met onze leverancier(s) kunnen we je een mooi product aanbieden waarvan wij zeker weten dat de kwaliteit gewoon heel hoog is.

We staan altijd open voor nieuwe ideeën en ons aanbod is zeker nog niet compleet. Natuurlijk weet jij beter wat je zoekt dan wij. We horen het dan ook heel graag wanneer je iets mist of wanneer je denkt dat iets beter kan. Jij als klant staat centraal en jouw mening is voor ons het allerbelangrijkst. Daarnaast werken we graag samen met creatieve denkers die samen met ons mooie nieuwe producten willen creëren. 
We hopen een mooi product neergezet te hebben waarop je kunt vertrouwen. Bij een vraag of opmerking over een van onze producten mag je altijd contact met ons opnemen. Vinden we alleen maar fijn! Ben je enthousiast over ons product? Leuk! Deel het met ons en de rest van je vrienden en familie. Want iedereen verdient nature’s best!

Walter over Joshua

Ik heb Joshua leren kennen op onze masterstudie Management en Economie aan de Universiteit van Antwerpen. Hij kwam op mij over als een sociaal en gedreven persoon. Alleen met zijn enorme hoeveelheid energie en resultaatgerichtheid kun je een master doen, werken én goede relaties onderhouden. Ik vind hem een enorm sociale jongen die met iedereen wel een biertje kan drinken. Hij is eerlijk en rechtdoorzee. Het enige waar hij nog wel eens moeite mee heeft is het vinden van een balans in al die dingen die hij wil en kan doen. Naast een ambitieuze compagnon ook zeker een goede vriend!

Joshua over Walter

Walter is zo’n typische, lieve Hollandse jongen. Hij heeft gort- en gortdroge humor, waar ik zelf altijd erg goed op ga, en is zeer loyaal. Iets wat ik zeer in hem waardeer. We kunnen goed afspraken maken en vinden het leuk om samen, door hard te werken, ons doel te bereiken: mensen blij maken met producten waar wij in geloven. Waar ik zelf nog wel eens een stapje te hard van stapel wil lopen, kan Walter mij weer tot de orde roepen.