Betalen en Verzenden

Betalen met iDeal en Bancontact

Bij Bath & Buds vinden we het belangrijk dat het bestelproces zo eenvoudig mogelijk verloopt. Bestel je bij ons, dan kun je op verschillende manieren afrekenen. 

Het linker symbool zal vooral bekend zijn onder onze Nederlandse klanten (iDeal). Kom je uit België, dan zal het rechter symbool je waarschijnlijk meer bekend zijn (Bancontact). Om je bestelling bij Bath & Buds te kunnen afronden, dien je enkel over de mogelijkheid te beschikken om online te bankieren. Simpel toch? 

Later betalen? Klarna!

Wij begrijpen dat je liever wat later betaalt voor je bestelling. Om jou deze mogelijkheid te bieden, zijn wij samen gaan werken met Klarna. Zij bieden de mogelijkheid om even te kunnen wachten met de betaling. Wanneer je dan ook de bestelling hebt afgerond, dan loopt de betaling volledig via Klarna. 

Betalen middels overschrijving

Bij Bath & Buds bieden wij ook de mogelijkheid aan om te betalen via overschrijving. Hiervoor kan je op het Sepa logo klikken bij het afronden van je bestelling. Deze betaling via overschrijving kan je gebruiken wanneer de eerste twee mogelijkheden niet voor je helpen. 

Verzending Bath & Buds 

Net als jij willen wij dat onze producten zo snel mogelijk geleverd worden. Omdat het momenteel erg druk is bij de postbedrijven, kunnen wij niet garanderen dat je jouw pakket binnen 1 dag ontvangt. Wij kunnen je wel beloven dat je binnen 3 werkdagen van je product kan genieten. Wanneer je dus voor 18:00 uur bestelt, dan verzenden wij nog op dezelfde dag. Je ontvangt altijd een T&T code, waarmee je het pakket kan opvolgen.