Missie & Visie

Bij Bath & Buds zijn we duidelijk in onze doelen en beweegredenen. Lees hieronder wat ons drijft, waar we vandaag staan en welke routes wij willen bewandelen.

Kernwaarden

 • Transparantie
  We zijn voorstanders van open communicatie en delen graag onze kennis met jou. Of het nu gaat om het publiceren van analyserapporten of het delen van interessante onderzoeken, wij zullen altijd zo eerlijk en transparant mogelijk zijn. 
 • Ondernemerschap
  Voor ons is het heel simpel: wij zoeken naar de meest geschikte oplossingen voor jouw problemen en laten ons leiden door kwaliteit. Enkel door het beste uit onszelf, alsook uit onze leveranciers, te halen, kunnen we deze belofte inlossen. 
 • Duurzaamheid
  Wij maken gebruik van natuurlijke producten en zijn ons daar zonder meer bewust van. Daarom kiezen wij voor handelswijzen die eraan bijdragen dat ook toekomstige generaties van nature's best kunnen genieten. 
 • Klantgerichtheid
  Last but not least. Onze klanten zijn de reden van ons bestaan. Toch mogen wij dit niet als vanzelfsprekend beschouwen en dragen wij een klantgerichte benadering hoog in het vaandel.  

Missie

Het is onze missie om duurzame verzorging te faciliteren. Zo zorg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen. 

Visie

Wij streven ernaar dat de meerderheid van de verzorgingsproducten op een verantwoorde en duurzame manier tot stand komt.